Sneakertrends voor dames

Sneakertrends voor dames

Sneakertrends voor dames

Wil jij nou nieuwe sneakers maar weet je gewoon niet welke? Ik vertel je hier over alle nieuwe Sneakertrends voor dames. Mooie merken zoals Nike, Adidas en New Balance. Veel sneakers zijn tijdloos en zijn altijd goed om in je kast te hebben. Maar sommige zoeken toch wat anders.

Nike heeft heel veel verschillende sneakers. Te veel om op te noemen. De meest populaire sneakertrends voor dames deze tijd zijn Jordan 1, Jordan 4, dunks en natuurlijk nog steeds de air force 1. Deze sneakers gaan soms voor de meest rare prijzen de deur uit. De meest dure Nike sneaker is 1,26 miljoen euro. Deze sneakers zijn door basketbal legend Michael Jordan in 1984 in zijn eerste seizoen van het NBA gedragen. Dit zijn volgens veilinghuis Sotheby’s de duurste sneakers ooit. Natuurlijk zijn dit geen prijzen voor ons. De normale prijsklasse van Nike is 35,- / 140,- euro. Voor Jordans of dunks betaal je wel iets meer.

Veel sneakers die gedragen worden door dames van Nike zijn unisex. Jordan 1, Jordan 4 en dunks zijn 9 van de 10 keer unisex. Natuurlijk zijn er wel sneakers die er vrouwelijker of mannelijk uit zien.

Nike Jordan 1

Jordan 1 zijn een van de bekendste sneakers van Nike. Jordan is een dochteronderneming van Nike. De naam komt van de NBA speler Michael Jordan. Deze sneakers waren echt een doorbraak van Nike. Ze hebben heel veel verschillende Jordan 1. Ook veel vrouwelijke. Hier heb ik er een paar op een lijstje gezet.

Air Jordan 1 mid WMNS Alternate Bred Toe

Deze sneaker heeft is rood met zwart. De sneaker is gemaakt van leer. Op de achterste overlays, de toebox en de swoosh is het rood. De rest is zwart met wit.

"Air

Air Jordan 1 zoom air CMFT WMNS ‘venice’

Deze sneaker ziet er iets anders uit dan normaal. Deze sneaker is hoog en bij de kraag niet afgemaakt. De sneaker is gemaakt van suede en is in de kleur lila. De swoosh en de kraag zijn niet van suede.

"Air

Air Jordan 1 mid ‘universtiy blue’

Dit is een hele bekende. Naar deze sneaker is heel veel vraag. Hij is gemaakt van leer en heeft een blauwe tint op je voorste overlays, de kraag, de hielkap en de swoosh.

"Air

Jordan 4

Dit zijn ook hele bekende sneakers. Zelf vind ik deze ook het beste lopen. Deze sneaker is door Tinker Hatfield ontworpen in 1989 en tot de dag van vandaag de meest gewilde sneaker van Nike. Hier een lijstje van de populairste Jordan 4

Air jordan 4 retro ‘white oreo’

Deze sneaker was niet normaal snel uitverkocht. Dan komt omdat hij bij alles past. De sneaker is namelijk wit met grijs en zwarte spikkels. Ze worden nu ook veel door verkocht en het laagste bod is 304,-.

Air jordan 4 retro white oreo

Air Jordan 4 retro ‘university blue’

Deze sneaker is dit jaar uitgekomen. De kleur van deze sneaker is heel populair. Het komt namelijk steeds meer voor in verschillende sneakers van Nike. De zool is het zelfde als van de Jordan 4 oreo. De laatste prijs is 320,-.

Air Jordan 4 retro university blue

Off-White x Air Jordan 4 retro ‘sail’

Deze sneaker kwam uit in 2020. Hij was ook heel snel al weer uitverkocht. De sneaker is beige. Het is een samenwerking met het merk Off-White vandaar dat hij zo gewild was. Deze sneaker wordt nu verkocht voor 952,-!!

Off-White x Air Jordan 4 retro sail

Voor de rest komen New Balance ook weer helemaal terug. Deze sneakers zijn van dit lijstje het betaalbaarst. Ze lopen ook echt heerlijk al zeg ik het zelf. Je hebt verschillende modellen maar de populairste zijn nu toch wel de New Balance 550. Bovenstaande sneakers zijn momenteel de sneakertrends voor dames.

Deel dit artikel